Thursday, July 5, 2007

Så er det overstået..

Så fik smukkepigen lagt dræn ind... Uh, det var rart at få det overstået. Vi havde tid kl. kvart i et, så hun ku heldigvis nå at få sin morgenmad inden hun skulle fast og så en formiddagslur...
Hun var ikke helt tilfreds med at få masken over munden, og det var heller ikke sjovt for forældrene at kigge på da hun sov ind og blev helt slap og slasket. Heldigvis tog det ikke lang tid, og der gik heller ikke længe før hun sku vågne igen. Det var bestemt heller ikke ret sjovt, og herefter fulgte et par ret hårde timer. Hun græd og græd, var så træt men "turde" ikke lægge sig til at sove igen. Nu har hun lige fået sove næsten 3 timer og trisser rundt og snakker og er så glad så glad... Hvor er det skønt....!!
Der var meget tyk væske, så vi er rigtig glade for at have fået det gjort...

Moren og faren har vist fortjent noget lækkert til aftenhyggen i aften, det har været en hård dag for deres maver... :)

4 comments:

Prinsessens Mor said...

Uha det er ikke sjovt når de "falder i søvn" men godt det er overstået :)

Dejlige billeder fra Skt. Hans! Hvem er det der spiller? Faren?

- af Smuksakkens Mor said...

Nej slet ikke sjovt, men vi er rigtig glade for vi fik det gjort...

Ja det er farmanden der spiller :-)

- af Smuksakkens Mor said...

i Øvrigt... svar på det vigtige spørgsmål. Eller svar og svar... Jeg har været henne og nærstudere dråbelampen. Der står ikke noget på, men jeg tror altså nok den er fra Herstal... Den er 1,5 år gl., så jeg ved ikke om den fås mere, men den er fin. Mener de kostede ca. 400 pr stk. Har set nogen der minder meget om den for ikke længe siden, men kan selvfølgelig ikke huske hvor.
Ikke den store hjælp, hva...???

Prinsessens Mor said...

haha - fair nok :D Og tak!!