Wednesday, May 9, 2007

Mit lille vidunder...

Ups, en mindre blog-pause er det vist blevet til. Der sker så meget for tiden. Jeg er startet på fuld tid, der knokles i huset og Freya går helt bananas i sin udvikling, så man synes næsten ikke man kan vende ryggen til uden at hun lærer noget nyt. Derfor skal mit indlæg idag handle om hende. Den skønneste lille prinsesse på jorden.

Det er helt vildt som der sker noget for tiden. Hun har nu taget syv skridt - mindst. Man kan jo næsten ikke følge med til at tælle mere. Hun har lært at kravle rigtigt, og kan derfor nu rejse sig op af det hele. Hun er über alles. Det er indimellem svært at håndtere, fordi der blir brugt så mange mærkelige ting her i huset for tiden, som ligger rundt omkring og flyder. Så inden man ser sig om står hun et sted med en skruetrækker i den ene hånd, et par skruer i den anden og ser helt enormt stolt ud!!

Alle de ting hun har lært på så kort tid med sin lille krop, har også (oveni flytteforvirring) resulteret i at hendes ellers så gode sovevaner er gået helt fløjten. Hvis hun blir lagt i sin seng, bumler hun rundt med alle de ting hun kan. Om på maven, op på knæ, op at stå og forfra igen... Så den har stå på putten til man sover hos mor og far, siden vi flyttede ind. Hyggeligt, men bestemt ikke holdbart i længden.

Dagplejemoren har haft ferie, hvilket også har skabt en del forvirring. Hun faldt aldrig rigtig til hos gæsteplejen, og er nu heldigvis tilbage hos Tina. Trods meget store protester om morgenen, er moren fortrøstningsfuld.. Hun skal nok vænne sig til det igen, og blive glad for det!!!

Og så har hun fået sit første par sko... De er simpelthen så vidunderlige at de fortjener at blive udstillet når hun er færdig med dem. Flasher dem lige. Str. 18, hvor sødt.....


Og så er der jo lige det at hun har fødselsdag om 3 uger idag. Hvor vildt er det ikke lige. Glæder mig helt vildt til dagen. Det blir så stort!!!

Hold da op, hvor kan det bare give den lykkeligste fornemmelse nede i maven at skrive sådan et indlæg.

1 comment:

Prinsessens Mor said...

årh yay! Hvor er hun dygtig! Mit kid går stadig og overvejer sit første skridt.. farer rundt med gåvognen men har endnu ikke prøvet at slippe - og ja hun er snart 16 mdr.. hehe..

Hun har OGSÅ fået sit første par søde sko. Brune lædersko fra Cocomma i str. 20.. årh..

Men dejligt du er tilbage - har holdt meget øje med dig ;)